شهید محمود صارمی، اسوه ماندگار خبرنگاران

شهید  محمود صارمی، اسوه ماندگار خبرنگاران
شناسه خبـر : ۹۴ چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۰

خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛ «هفدهم مردادماه سال۷۷؛ اینجا محل کنسولگری ایران در مزار شریف است، من محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران هستم، گروه طالبان چند ساعت پیش وارد مزار شریف شدند.   خبر...

خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛ «هفدهم مردادماه سال۷۷؛ اینجا محل کنسولگری ایران در مزار شریف است، من محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران هستم، گروه طالبان چند ساعت پیش وارد مزار شریف شدند.

 

خبر فوری: مزار شریف به دست طالبان سقوط کرد، عده‌ای از افراد طالبان در محوطه کنسولگری دیده می‌شوند، به من بگویید که چه وظیفه‌ای…» ناگهان ارتباط تلفنی قطع می‌شود.

 

این آخرین صدای رسای خبرنگار جمهوری اسلامی ایران بود و پس از آن خبر شهادت وی و کارکنان کنسولگری ایران اسلامی، ملت و مردم آزاده جهان را در غمی بزرگ فرو برد.

 

امروز با گذشته  بیش از دو دهه از جنایت آمریكا و حامیانش در حادثه مزار شریف، صدای ماندگار شهید « محمود صارمی» پس از هر بار ذکر نام مزار شریف در اذهان زنده می گردد و حادثه تلخ و سیاه 17 مرداد سال 1377 در اذهان تداعی می شود.

 

پس از آن صدای ماندگار خبرنگاری که به جای تلاش برای نجات جان خود، آخرین خبر از مظلومیت را مخابره کرد  روزی به نام روز خبرنگار نامگذاری شد.

 

در 17مرداد روز خبرنگار متولد شد و شورای فرهنگ عمومی كشور به پاس حرمت ، روز شهادت این شهید والامقام را در تقویم تاریخ كشور بنام روز خبرنگار ثبت نمود .

 

امروز در تقویم ایران اسلامی 17 مرداد روزی برای ارج نهادن به مقام شامخ شهدای خبرنگار و فعالان جان برکف عرصه خبر و اطلاع رسانی است.

 

 نگاهی به زندگی نامه شهید محمود صارمی

 

محمود صارمی در سال ۱۳۴۷ در در روستای چهاربره شهرستان بروجرد از توابع استان لرستان متولد شد.

 

دوره ابتدایی را در همان روستا به پایان رساند و برا ی ادامه تحصیل روانه شهر بروجرد شد و در منزل خواهرش سکونت نمود، پس از شر کت در کنکور سراسری و پذیرفته شدن در رشته جغرافیا به تهران مهاجرت کرد.

 

خانواده محمود هم به شهر مهاجرت کردند و بعد از گذراندن چند ترم از طریق بسیج دانشجویی دانشگاه تهران راهی جبهه‌های نبرد شد و مدت ۱۷ ماه را در آن جا گذراند.

 

محمود صارمی، مجددا به دانشگاه بازگشت و به ادامه تحصیل پرداخت و در سال ۱۳۷۰ مشغول به همکاری با خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران شد.

 

در سال ۱۳۷۱ در حالی که به تحصیلات خود در مقطع کارشناسی ارشد ادامه می‌داد، ازدواج کرد و در تاریخ ۱۳۷۵ به عنوان مسؤول دفتر خبر گزاری جمهوری اسلامی در مزار شریف افعانستان انتخاب شد.

 

دو سال پس از حضور در افغانسان،  به همراه ۸ نفر از کارکنان سرکنسولگری ایران در این شهر توسط عوامل گروه طالبان به شهادت رسیدند، پیکر آنان ۲۲ شهریور ۱۳۷۷ به تهران منتقل شد و به خاک سپرده شد.

 

 شهید صارمی تا پای جان قلم در دست داشت و به دنیا نشان داد، برای اسوه و الگو شدن باید شهامت، رشادت و ایثار داشت و امروزشهید محمود صارمی، اسوه ای ماندگار عرصه خبر است و الگویی برای فعالان رسانه است.

 

امروز خبرنگاران به عنوان طلایه داران و پرچمداران بصیرت و آگاهی در جامعه وظیفه دارند با تامل و تعمق در وجود شهدای خبرنگار كه تعدادشان در ایران كم نیستند راه شهدای خبرنگار را ادامه داده و به اهداف عالیه در این حزفه مقدس بیندیشند .

 

 فرازی از وصیتنامه شهید محمود صارمی

 

برادران و خواهران جهادگر خطاهای من گنه کار روسیاه را که باعث رنجش شما شده ببخشید تا خدای بزرگ از من راضی شود.

 

ای خدا مرا که در اثر غرور و خودپرستی گناه می‌کنم ببخش زیرا این بدن ضعیف من توانایی تحمل آتش جهنم را ندارد و خدایا مرا جزء توبه کاران واقعی قرار بده

پایان پیام/85
ضمیمه :

منبع خبر:شبستان

به پیج اینستاگرامی «موج خبر» بپیوندید
instagram.com/moojekhabar.ir