زاکانی:تمرکززدایی و قدرت دادن به شهرستانها/همتی:لزوم خروج ازانزوا

زاکانی:تمرکززدایی و قدرت دادن به شهرستانها/همتی:لزوم خروج ازانزوا
شناسه خبـر : ۹۷۹۸۳ پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۰

پخش برنامه‌های انتخاباتی هفت نامزد ریاست جمهوری در شبکه‌های استانی امروز دنبال شد؛ رئیسی بر فعال شدن اقتصاد سیستان و بلوچستان تاکید کرد و محسن رضایی از طرح هر استان یک قطب اقتصادی سخن گفت.

موج خبر : با نزدیک شدن به روز ۲۸ خردادماه فضای استان‌های مختلف کشور هر روز انتخاباتی تر می‌شود، پخش برنامه‌های تبلیغاتی و انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری از روز گذشته در شبکه‌های استانی آغاز شد. امروز در دومین روز مردم در استان‌های مختلف برنامه‌های کاندیداها را از شبکه‌های استانی شنیدند و دیدند.

تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری در شبکه‌های استانی پنجشنبه ۲۰ خرداد

سید امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی

استان‌های البرز، خلیج فارس، قم، لرستان

عبدالناصر همتی

استان‌های بوشهر، زنجان، کرمان، مرکزی

محسن رضایی

استان‌های اردبیل، خراسان رضوی، فارس، گلستان

سعید جلیلی

استان‌های آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری، سمنان، کرمانشاه، همدان

سید ابراهیم رئیسی

استان‌های آذربایجان غربی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، یزد

محسن مهرعلیزاده

استان‌های ایلام، خوزستان، کردستان، مازندران

علیرضا زاکانی

استان‌های اصفهان، خراسان شمالی، قزوین، گیلان

امسال و با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم پرهیز از تجمعات انسانی، نامزدهای ریاست جمهوری برنامه خاصی برای سفرهای استانی و حضور در جمع طرفداران خود ندارند به همین علت و با توجه به لزوم گفت‌وگوی اختصاصی این افراد با مردم استان‌های مختلف به تناسب مشکلات و ظرفیت‌های هر یک از مناطق کشور و بر اساس مصوبه ستاد انتخابات صدا و سیما برنامه‌های ویژه رادیویی و تلویزیونی در صدا و سیمای مراکز و با محوریت گفت‌وگو با هفت نامزد انتخابات امسال روی آنتن رفته است.

قرعه‌کشی کنداکتور این برنامه‌ها در ستاد انتخابات معاونت امور استان‌ها انجام و جدول پخش و ضبط برنامه‌های انتخاباتی هفت نامزد ریاست جمهوری در شبکه‌های استانی صداوسیما اعلام شد که به این ترتیب علاوه بر شبکه‌های سراسری، هر یک از نامزدها ۳۰ برنامه برای ۳۰ استان کشور خواهند داشت که شامل ۱۵ ساعت گفت‌وگو با هر یک از نامزدهاست و مجموع زمان آن به ۶ هزار و ۳۰۰ دقیقه می‌رسد.

در این گزارش نگاهی به مباحث مطرح شده توسط کاندیداهای ریاست جمهوری طی امروز در شبکه‌های استانی داریم. برای خواندن مشروح صحبت‌های نامزدهای ریاست جمهوری می‌توانید روی تیتر هر بخش کلیک کنید.


قاضی‌زاده هاشمی در شبکه البرز: مهاجرپذیری البرز موجب افزایش جمعیت این استان شده است

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی عصر پنجشنبه در شبکه استانی البرز اظهار کرد: استان البرز به دلیل مهاجرپذیر بالا و وجود اتباع خارجی با افزایش جمعیت زیادی روبه‌رو است.

وی بیان کرد: کلانشهر کرج بنا گزارش‌ها سومین یا چهارمین کلانشهر کشور محسوب می‌شود که بر این مبنا استان البرز با تراکم بالای جمعیتی مواجه است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه یکی از مزیت‌های فوق‌العاده البرز گردشگری این استان است، تصریح کرد: البرز به لحاظ تنوع اقلیمی و داشتن ارتفاعات، کویر و پیست اسکی استانی منحصر به فرد است.

وی ادامه داد: البرز دارای نمونه‌های گردشگری زیبایی مانند سد امیرکبیر، جاده چالوس، تونل کندوان، باغ‌های سیب مهرشهر، کاخ تاریخی مروارید شمس، روستای تاریخی آتشگاه، کاروانسرای شاه عباسی و… است.

قاضی‌زاده‌هاشمی با اشاره به بحث اشتغال در استان البرز خاطرنشان کرد: البرز یکی از صنعتی‌ترین استان‌های کشور است و بسیاری صنایع استراتژیک در البرز واقع شده و به همین دلیل مهاجرپذیر است.

وی افزود: با این وجود استان البرز فارغ از مشکل اشتغال نبوده و بیکاری و دیگر مشکلات فرهنگی و اجتماعی در این استان موج می‌زند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: افراد با تصور وجود اشتغال به البرز مهاجرت می‌کنند اما با وجود سرمایه‌گذاری بالا در این استان فرصت‌هایی شغلی به اندازه متقاضیان نیست، بنابراین البرز با افزایش صعودی بیکاری مواجه است و وضعیت بدتر از این هم خواهد شد.


رئیسی در شبکه یزد: وضعیت مهاجران باید در سراسر کشور ساماندهی شود

حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی در گفتگوی تلویزیونی با مردم استان یزد اظهار داشت: یزد استانی مستعد برای رشد و کار است اما با این همه امکان رشد از مشکلاتی نظیر بیکاری، مهاجرفرستی، کمبودهای حوزه کشاورزی و صنعت، آب و … رنج می‌برد.

وی با اشاره به جایگاه یزد در زمینه نساجی، صنایع دانش بنیان، کشاورزی گلخانه‌ای، مواد معدنی، گردشگری و نخبه پروری افزود: اگر جایگاهی برای بروز و ظهور و جلوه‌هایی از نخبگی و فرهیختگی و علم و دانش نخبگان یزد ایجاد شود، شاهد توسعه صنایع دانش بنیان در استان و به دنبال آن رشد و پیشرفت در زمینه‌های مختلف خواهیم بود.

رئیسی در مورد مسائل استان یزد نیز عنوان کرد: آب در یزد یکی از مشکلات جدی است اما می‌توان پیگیری‌های لازم را انجام داد و کارهای انجام شده گذشته را به عنوان مقدمه در نظر گرفت و یک اقدام نهایی نیز برای رفع این مشکل استان انجام داد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: مهاجرت، یزد را به شدت رنج می‌دهد و در شگفتم که چرا هنوز مسئله مهاجرت در یزد و استان‌های همجوار ساماندهی نشده و از این وضعیت هم مردم بومی یزد و هم مهاجران در رنج هستند.

رئیسی یادآور شد: باید وضعیت مهاجران را در استان‌های مختلف کشور ساماندهی کنیم تا هر دو گروه بومیان و مهاجران از شرایط رضایت داشته باشند.

وی عنوان کرد: زمینه‌های رشد، پیشرفت و کار در استان یزد بسیار خوب است زیرا یزد زمینه‌های اقتصادی و فرهنگی آماده‌ای دارد که از جمله آنها می‌توان به گردشگری اشاره کرد.


رئیسی در شبکه استانی خراسان جنوبی: اقتصاد سنگ در خراسان‌جنوبی فعال شود / توسعه کشاورزی در کنار صنعت

حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی عصر پنج شنبه در گفت و گوی تلویزیونی با مردم خراسان‌جنوبی اظهار کرد: برای من بسیار سخت است که مدتی بگذرد و به خراسان‌جنوبی سفر نکنم که نشان علاقه من به این استان است.

این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان‌کرد: افتخار من نمایندگی مردم خراسان‌جنوبی در مجلس خبرگان رهبری است که مردمی سخت کوش و ولایتمدار دارد.

رئیسی با اشاره به اینکه مسائل خراسان‌جنوبی را با دقت پیگیری می‌کنم، ادامه‌داد: زمان خدمت در مشهد و تولیت آستان قدس رضوی نگاهم به خراسان بزرگ و تصمیماتم برای سه استان خراسان شمالی، رضوی و جنوبی بود.

وی گفت: اتفاقات بسیار خوبی در خراسان‌جنوبی انجام شده است ولی باید کارهای بیشتری در استان در جهت رفع محرومیت انجام دهیم.

این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: محصولات خراسان‌جنوبی زرشک، زعفران و عناب اگر با ارزش افزوده فروخته شود نقش مهمی در اقتصاد استان خواهد داشت و حتی سنگ‌های قیمتی اطراف نهبندان نیز این مزیت را دارد.

رئیسی با تأکید بر اینکه اقتصاد سنگ را در خراسان‌جنوبی می‌توان فعال‌کرد، بیان‌کرد: سنگ‌های قیمتی استان نیز با یک سرمایه‌گذاری مناسب می‌تواند موجب تحول در اقتصاد استان شود.


زاکانی در شبکه استانی گیلان: تمرکززدایی و قدرت دادن به شهرستان‌ها

علیرضا زاکانی عصر پنج شنبه در برنامه تبلیغاتی خود در شبکه باران، بیان کرد: بزرگترین رسالت یک انقلابی تحقق شعارهای انقلاب در آزادی، استقلال، معنویت و پیشرفت انقلاب اسلامی و شکل گیری تمدن اسلامی است.

وی با بیان اینکه باید بکوشیم از ۴۲ سال تجربه در جهت پیشرفت کشور بهره ببریم، افزود: درگیر مافیای مختلفی هستیم و دنیاپرستان قدرت گرا، قدرت گرایان بی مغز، دنیاخواهان و دنیاپرستان بی فکر و عالمان دنیاپرست شرایطی را برای ما فراهم کرده‌اند که گرفتار مافیای هفت سر شده‌ایم و باید آن را نابود کنیم.

داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه فتح قله‌ها در ابتدا و اولویت با تحول در اقتصاد مدیریت میسر می‌شود، اضافه کرد: آغاز این کار معطوف به جهش تولید و برداشتن موانع و کمک به رونق تولید است و دولت من در مقابل موانع تولید و توسعه اقتصاد قرار می‌گیرد.

زاکانی با بیان اینکه شهرستان‌ها نقاط مولد و حاصلخیزی هستند که توجه به ظرفیت آنها امکانی را فراهم می‌کند که با آمایش دقیق سرزمینی پیشرفت‌های صنعتی را در پیش بگیریم، افزود: زنجیره‌های خرد یعنی هر خانه یک کارگاه را طوری تنظیم می‌کنیم که متن جامعه از آن بهره ببرد.

وی بیان کرد: قدرت پول ملی در این هشت سال، ۳۴ درصد کاهش یافت و شرایط به گونه‌ای است که اگر شش سال با رشد هشت درصد تلاش کنیم، قدرت خرید مردم به سال ۹۰ برمی‌گردد.


رئیسی در شبکه استانی سیستان و بلوچستان: اقتصاد سیستان و بلوچستان باید فعال شود / لزوم استفاده از نخبگان بومی

حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی عصر پنج شنبه در ویژه برنامه انتخاباتی که از شبکه استانی هامون پخش شد، اظهار داشت: چهره استان سیستان و بلوچستان چهره وحدت و همدلی است، ارتباط از طریق بندر اقیانوسی چابهار و شرق دنیا ظرفیت‌های بسیار ویژه ای در حوزه سرمایه گذاری دارد.

وی افزود: به برکت مرزداران غیور سیستانی و بلوچستانی این استان از امنیت مطلوبی برخوردار است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان داشت: فقر و بیکاری، زیبنده استان سیستان و بلوچستان نیست و باید اقتصاد این استان فعال شود.

وی گفت: معادن بسیار خوبی در استان سیستان و بلوچستان و استان خراسان جنوبی وجود دارد که می‌توان از آن فرآوری و صادرات انجام داد.

رئیسی ادامه داد: حاشیه نشینی و فقر باید آسیب شناسی و رفع شود و در این زمینه کار کارشناسی و برنامه ریزی ویژه ای صورت پذیرد و و این مهم با کمک جوانان بومی بلوچ و سیستانی که می‌توانند نقش آفرینی کنند از اولویت‌های دولت مردمی است.

وی افزود: چندین سال خشکسالی مستمر در استان سیستان وجود داشته از همین رو در زمینه بازپرداخت اقساط خشکسالی دولت باید مساعدت ویژه ای داشته باشد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: یکی دیگر از الویت‌های دولت مردمی ما عدالت در بکارگیری جوانان و نخبگان بومی منطقه سیستان و بلوچستان در مناصب مدیریتی است.


رضایی در شبکه استانی گلستان: برنامه رونق هر استان طراحی شده است

محسن رضایی پنجشنبه در برنامه تبلیغاتی خود از شبکه گلستان، اظهار کرد: نداشتن برنامه توسط دولت‌ها باعث شده ناامیدی در مردم ایجاد شود ولی ما دوباره می‌خواهیم قیام کنیم و با دولتی نو آغاز جدیدی را رقم بزنیم.

وی افزود: امام بزرگوار ما در انقلاب ما اقوام و همه استان‌ها را دور هم جمع کرد و انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند.

رضایی ادامه داد: نه غرب و نه شرق نتوانستند در انقلاب و جنگ تحمیلی مقابل ایران بایستند در حالی که ۴۰ کشور پشت صدام ایستاده بودند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: آیا همه اقوام نمی‌توانند دوباره دور هم بایستند و حرکت سومی را رقم بزنند؟ می‌توان برای بار سوم قیام کرد، قیام فرهنگی و اقتصادی، قیام تشکیل دولت وحدت ملی، قیام برای پیشرفت، قیام برای شکستن تحریم‌های ظالمانه همه با حضور مردم رقم خواهد خورد و این‌طور نیست که انتخابات مهندسی شده باشد و فردی بیرون بیاید.

وی با بیان اینکه شما مردم هستید که سرنوشت صندوق را رقم می زنید، بیان کرد: قیام سوم قیام زندگی بهتر برای سربلندی کشاورزی، کارگر، معلم و کارمندان است.

رضایی با تاکید بر اینکه برای زدودن غم از چهره بهترین مردم این کره خاکی یعنی ایران هدف ماست، گفت: شرط این پیروزی این است که همه با هم حرکت کنیم و بدانیم ثروت و قدرت و سربلندی ایران برای همه است.


جلیلی در شبکه سمنان: روستاها محور توسعه استان سمنان هستند / ضرورت احصاء ظرفیت‌های تولید

سعید جلیلی بعد از ظهر پنجشنبه در ویژه برنامه انتخاباتی استان سمنان که از طریق رسانه‌ها برای مردم استان پخش شد ضمن بیان اینکه استان سمنان به عنوان میقات الرضا (ع) سالانه در مسیر تردد زائران پرشمار است، تاکید کرد: این استان پهناور با توجه به فرصت‌ها و مزیت‌های زیادی که دارد می‌تواند به شکوفایی دست یابد.

وی با بیان اینکه همانطور که در سطح ملی نیز مطرح شد، برای چهار سال آتی دو نوع نگاه شامل نگاه حداقلی برای اداره امور کشور و دوم نگاه مشارکت حداکثری برای اعتلا و شکوفایی در بخش‌های مختلف وجود دارد، افزود: باید انتخاب کنیم که برای چهار سال آتی کدام مسیر را می‌خواهیم از سر بگذرانیم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مشکلات باید برطرف شوند و نامزدهای انتخاباتی برای حل مشکلات راه حل های عملی می‌بایست مطرح سازند، تاکید کرد: ما می‌خواهیم در چهار سال آتی علاوه بر رفع مشکلات و نارسایی‌ها، مدیریتی را بر کشور حاکم ببینیم که بتواند ظرفیت‌ها را نیز به سمت جهش تولید و رونق سوق دهد و از تمام توانمندی‌های استان‌ها استفاده حداکثری داشته باشد. کشور امروز باید به این فضا نزدیک شود.

جلیلی با بیان اینکه امروز با همه فرصت‌های خوب خدادادی استان سمنان و کشورمان می‌تواند جهش خوبی را شاهد باشد، بیان کرد: ما معتقد هستیم که بدون روستا هیچ جهشی را نمی‌توان صورت داد لذا روستاها محور توسعه هستند.


جلیلی در شبکه استانی آذربایجان شرقی: کشور با کار نمایشی پیشرفت نمی‌کند

سعید جلیلی عصر امروز پنج شنبه در ارتباط زنده تلویزیونی با مردم آذربایجان شرقی گفت: امروز در آستانه یک انتخاب بزرگ قرار داریم و این انتخابات برای سرنوشت کشور مهم است.

وی با تاکید بر اینکه باید امروز انتخاب کنیم که می‌خواهیم یک جهش بزرگ در ۴ سال آینده در شأن مردم ایران داشته باشیم یا فقط به وضع عادی موجود بسنده کنیم، افزود: اگر می‌خواهیم پیشرفت در خور شأن مردم داشته باشیم باید توانمدی‌ها و ظرفیت‌ها را بشناسیم.

جلیلی با اشاره به ظرفیت‌های مختلف آذربایجان شرقی گفت: آذربایجان شرقی ظرفیت‌های فراوانی برای پیشرفت دارد و نیازمند مدیریت و برنامه ریزی قوی است، اگر برنامه ریزی درست باشد حتماً می‌توان شاهد پیشرفت زیادی باشیم.

وی سپس به دولت سایه و رویکردهای آن گفت: ما در ۸ سال گذشته بیکار نبودیم. سایه به سایه، تحولات کشور را رصد کردیم. اگر دولت کار مفید و قوی انجام می‌داد سعی ما این بود آن کار را تأیید و تقویت کنیم اگر کار ناقصی انجام می‌شد گوشزد می‌کردیم تا تکمیل شود و اگر کاری خطا بود آن را تصحیح می‌کردیم.

وی افزود: دولت سایه یعنی اینکه باید مردم مطالبات قانونی و مشروع خود را در عرصه‌های اشتغال، رفع گرانی، افزایش تولید و بهتر شدن کسب و کار به گوش دولت برساند وظیفه دولت این است از مردم مشورت بگیرد و به حرف‌های مردم گوش دهد.

جلیلی با بیان اینکه باید در دولت آینده هم دولت سایه ادامه داشته باشد، گفت: هر دانشگاه، هر جوان انقلابی، هر اهل مسجد و صنف و هر معلم و استاد دانشگاه می‌تواند یک دولت سایه باشد و سند پیشرفت هر شهرستان را تهیه و از دولت مطالبه کند.


همتی در شبکه کرمان: لزوم خروج از انزوا / ۵۰ درصد کابینه‌ام جوانان و زنان هستند

عبدالناصر همتی بعدازظهر پنجشنبه در مصاحبه تلویزیونی خطاب به مردم کرمان ضمن ابراز امیدواری در جهت داشتن یک زندگی با نشاط در شهرستان‌های استان، افزود: در شرایط کنونی، کشور نیازمند اصلاح اقتصادی است چرا که بیش از ۷۰ درصد مشکلات مردم مسائل معیشتی است. دولت آینده نمی‌تواند دارای بینش اقتصادی نباشد و ازطرف دیگر باید جلوی اشتباهات گذشته در این زمینه گرفته شود.

وی با بیان این مطلب که حکمرانی اقتصادی باید اصلاح شود، عنوان کرد: اصل توسعه و اشتغال به رشد تولید برمی گردد که موانع آن باید برداشته شود همچنین باید اقتصاد حاکم بر سیاست باشد اما در گذشته اینچنین نبوده است.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به اینکه بخش خصوصی باید وارد میدان شود، بیان داشت: «تعامل از خانه تا جهان» شعار بنده است که باید انجام شود به این معنا که تعامل باید در داخل جامعه و بیرون از کشور ایجاد شود. قدرت دولت باید بر این استوار باشد که با تعامل مشکلات مرتفع شود و موانع رشد اقتصادی را از بین ببریم.

وی با بیان این مطلب که پیش بینی نشدن اقتصاد برای سرمایه گذاری، بسیار بد است، عنوان کرد: اگر تورم کنترل نشود، سفره مردم کوچک می‌شود.

همتی ادامه داد: برخی‌ها شاید بگویند شما که در بانک مرکزی فعالیت داشتید چرا تورم را کنترل نکردید؟ باید گفت که وجود تحریم‌ها و اختیارات بانک مرکزی، موجب عدم کنترل تحریم توسط بانک مرکزی شد از طرف دیگر سایر کاندیدها توانایی کنترل اقتصاد را ندارند ولی برنامه من قابل اجرا است و راهگشا خواهد بود.


زاکانی در شبکه قزوین: تمرکززدایی و دادن قدرت به شهرستان‌ها در اولویت دولت آینده است

علیرضا زاکانی بعدازظهر پنجشنبه در سیمای قزوین و در گفتگو با مردم استان قزوین اظهار کرد: ما با انقلاب اسلامی یک پیام بزرگی را صادر کردیم و جهانیان این پیام را دریافتند.

وی افزود: تلفیق پیگیری آزادی به معنای درست آن با عدالت و جمع این دو با معنویت یک امکانی را فراهم کرد تا راه گمشده بشریت فراروی جامعه جعلانی گشوده شود.

داوطلب ریاست جمهوری تصریح کرد: اعتراض به‌نظام شاهنشاهی و به استکبار بین‌المللی و همچنین نظام سلطه با انقلاب اسلامی معنای خاص خود را یافت.

وی بیان کرد: تا قبل از انقلاب اسلامی تنها بخش کوچکی از کشور پیشرفته و بخش بزرگی در فقر بود اما انقلاب اسلامی چهره کشور را تغییر داد.

زاکانی با بیان اینکه ما ناظر به مشکلات بررسی می‌کنیم تا ببینیم چگونه می‌توان راه پیش رو به بهترین جا رساند، ادامه داد: بزرگ‌ترین رسالت یک انقلابی، تحقق شعارهای انقلاب در آزادی، استقلال، معنویت و پیشرفت انقلاب اسلامی و الگو قرار دادن آن جهت تکثیر و شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است.

وی با بیان اینکه درگیر مافیاهای مختلف هستیم، عنوان کرد: دنیاپرستان قدرت‌گرا، قدرت‌گرایان بی‌مغز، دنیا خواهان قدرت پرست، قدرت پرستان بی‌فکر و عالمان بی‌عمل شرایطی را برای ما فراهم کرده‌اند که گرفتار یک مافیای هفت‌سر شویم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: باید بکوشیم این مافیا را بشکنیم و این نمی‌شود مگر اینکه دولت دست به یک اقدام اصلاحی همه‌جانبه بزند.


محسن رضایی در شبکه استانی فارس: تدوین سند پیشرفت فارس

محسن رضایی پنجشنبه در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم فارس گفت: یکی از طرح‌هایی که در استان فارس پس از انتخاب شدن من اجرایی خواهد شد انتخاب استانداری نخبه از میان نخبه‌های استان فارس است این در حالی است که برخی برای استاندار شدن نسبت به پارتی بازی اقدام می‌کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: استان‌های کشور نباید تحت استثمار تهران باشند و نمی‌توان تمام کشور را بر اساس دستورهایی که در تهران صادر می‌شود اداره کرد از این رو باید اختیارات به استان‌ها داده شود تا بتوان نسبت به توسعه کشور بیش از پیش اقدام کرد.

وی افزود: ثروت در کشور باید در میان تمامی مردم تقسیم شود و نباید ثروت تنها دست افراد خاصی باشد بلکه باید در تمام کشور بدون هیچ‌گونه تبعیضی تقسیم شود و اگر این موضوع رخ دهد شاهد توزیع عادلانه ثروت در کشور خواهیم بود.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه سخنان خود عنوان کرد: نباید سپرده‌هایی که در استان‌ها توسط مردم در بانک‌ها ذخیره می‌شود در تهران تجمیع شود بلکه باید در استان‌ها باقی مانده و درآمدهای حاصل سپرده‌های مردمی در همان استان هزینه شود.

او افزود: اشتغالزایی در استان‌های کشور باید متناسب با شرایط همان استان تدوین شود تا جوانان بومی هر استان در محل زندگی مشغول به کار شوند. دولت من دولت شعارهای بی پشتوانه نخواهد بود بلکه به تمامی قول‌های داده شده جامع عمل می‌پوشانیم.


رضایی در شبکه استانی اردبیل: هر استان یک قطب اقتصادی / نهضت بزرگ خانه‌سازی ایرانیان آغاز می‌شود

محسن رضایی بعد از ظهر پنجشنبه در سیمای مرکز اردبیل و دیدار تلویزیونی با مردم این استان اظهار کرد: اقتصاد ملی در دولت آینده باید در نتیجه اقتصاد استان‌ها باشد به تعبیری دیگر باید با غنی‌سازی درآمد استان‌ها در پی ایجاد تحول در مرکز کشور باشیم و این در دولت آینده به عینه قابل مشاهده خواهد بود به طوری که هر استان یک قطب اقتصادی می‌شود.

وی دولت آینده را دولت پایان‌دهنده به شعارها و وعده‌های توخالی دانست و افزود: هر استانی توانایی و استعدادهای خاص خود را دارد و ما در این زمینه نسخه‌های لازم را برای تحول هر استان خاصه همان منطقه برنامه‌چینی کرده و آماده اجرا هستیم و اعتقاد داریم نوشتن نسخه واحد در تهران و عملیاتی کردن آن در تمام استان‌ها اقتصاد کشور را زمین‌گیر می‌کند.

داوطلب سیزدهمین دوره ریاست جمهوری بهبود زندگی در تمام استان‌ها را یک اصل غیرقابل انکار عنوان و تصریح کرد: ما در دولت آینده با ارتقای سطح یارانه خانوارها به ۴۵۰ هزار تومان برخی اقدامات دیگر هم انجام دهیم داد که یکی از این اقدامات آغاز نهضت خانه‌سازی ایرانیان به عنوان یک طرح بزرگ اشتغال و رفاه ملی است.

رضایی یادآور شد: طبق برآوردهای صورت گرفته هزینه ساخت هر مترمربع در حدود ۳.۵ تا ۵ میلیون تومان بوده که با ایجاد این نهضت سعی خواهیم کرد تا علاوه بر ساخت خانه برای هر ایرانی برای جوانان کشور اشتغال ایجاد کنیم که با انجام این اقدام در حدود ۳۰۰ صنعت در کشور فعال شده و تحول عظیمی در اشتغال ایجاد خواهد شد.

وی ادامه داد: شرایط ساخت خانه برای مردم ایران به گونه‌ای خواهد بود که متناسب با اراضی مردم ۱۰ درصد هزینه ساخت بر عهده مردم بوده و ۹۰ درصد آن توسط بانک‌ها و از طریق تسهیلات تأمین می‌شود که در این صورت هم سند خانه به مالکیت مردم اما تا اتمام اقساط وام رهن بانک خواهد بود.


زاکانی در شبکه استانی خراسان شمالی: نقاط کم برخوردار مورد توجه جدی دولت آینده خواهد بود

علیرضا زاکانی عصر پنجشنبه در گفتگو با شبکه اترک استان خراسان شمالی با بیان اینکه کشور درگیر مافیاهای متعددی است، اظهار کرد:: اگر بتوانیم با اصلاحات همه جانبه و نوین شرایط مدیریتی جدیدی فراهم کنیم، می‌توانیم قله‌های افتخار را با تجربیات ۴۲ ساله خود فتح کنیم.

این داوطلب ریاست جمهوری با بیان اینکه حوزه اقتصاد و مدیریت کشور نیازمند تحول و دگرگونی است، گفت: این کار معطوف به جهش تولید، برداشتن موانع تولید و کمک به تولید است و باید هر آنچه که مقابل تولید قرار می‌گیرد را رفع کنیم.

وی تمرکز زدایی و توجه به شهرستان‌ها را به عنوان نقاط مولد و حاصل خیز کشور، یکی از راهکارهای توسعه برشمرد و افزود: توجه به خلق ثروت و توزیع مناسب آن، دقت در آمایش سرزمینی و در پیش گرفتن استراتژی درست صنعتی، انتخاب پیشران‌های صنعتی و هم چنین دادن اختیارات به شهرستان‌ها مبتنی بر یک الگوی مشخص کشوری که بر تأمین عزتمند معیشت مردم استوار باشد از دیگر اموری است که به آن پرداخته خواهد شد و جهشی بزرگ را رقم خواهد زد.

زاکانی تاکید کرد: هم اکنون دولت هزینه‌های خود را از جیب مردم تأمین می‌کند و شرایطی را به وجود آورده است که اگر ۸ سال کار کنیم تازه به سال ۹۰ باز می‌گردیم.

این داوطلب ریاست جمهوری مشکلات کشور را ناشی از بی برنامگی دانست و بیان کرد: متعهد می‌شویم که در آغاز راه دولت خود اصلاحات را از خود دولت شروع کنیم و اولین اقدام تمرکز زدایی و دادن قدرت به شهرستان‌ها است.

وی افزود: برنامه چهارم، پنجم و ششم توسعه یعنی ۲۰ سال کشور چشم انتظار توزیع قدرت و تمرکززدایی است و اصل ۴۸ قانون اساسی تاکید بر این امر دارد.


گزارش در حال تکمیل است....

منبع خبر:مهر

به پیج اینستاگرامی «موج خبر» بپیوندید
instagram.com/moojekhabar.ir