خط و نشان رییس سازمان جهادکشاورزی لرستان برای مدیران حوزه کشاورزی

خط و نشان رییس سازمان جهادکشاورزی لرستان برای مدیران حوزه کشاورزی
شناسه خبـر : ۱۱۵۷۹۹ چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۴

رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت  : مدیران ساعتی در مدیریت من جایی ندارند و کار جهاد کشاورزی وسیع است و نیاز به مدیران جهادی دارد.

به گزارشموج خبر لرستان : جلسه هماهنگی و ارتقاء بهره وری بخش کشاورزی به ریاست سید عماد شاهرخی رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در محل سالن آمفی‌تئاتر این سازمان برگزار شد.

شاهرخی در این جلسه با بیان اینکه همه باید در مقابل درخواست های متقاضیان بخش کشاورزی پاسخگو باشیم گفت: مدیران ستادی به ویژه رؤسای مرکز خدمات کشاورزی باید درحوزه تکریم با ارباب رجوع باسعه صدر و گفتگو برخورد کنند، چون ما متعهد به خدمتگزاری هستیم و باید در هر شرایطی پاسخگوی مطالبات آنها باشیم.

وی با رویکرد انتقادی و تساهل گرانه نسبت به تمام مدیران و رؤسای مرکز خدمات کشاورزی گفت: درمدیریت من جایی برای مدیران ساعتی نیست مانیاز به مدیرانی داریم که به شکل مستمر وپایدار تلاش کنند چون جهاد کشاورزی گسترده است و قطب اقتصادی استان محسوب می گردد*.

این مقام مسئول درادامه افزود : از لوازم مهم مدیران ارتقاع دانش و تجربه است؛ چون بدون دانش و مهارت نمی‌توان به توسعه دست یافت؛ بنابراین باید خود را با دانش مجهز کنیم و از اساتید و محققین جهت ارائه راهکارهای مطلوب دعوت کنیم تا در روند توسعه کشاورزی شاهد تحولات مؤثری باشیم.

وی تصریح کرد: رؤسای مراکز خدمات کشاورزی باید تقسیم کار کنند و کارشناسان درعرصه فعالیت بیشتری داشته باشند و دانش خود را به بهره وران انتقال دهند تا شاهد افزایش بهروری در بخش کشاورزی باشیم.

سید عماد شاهرخی به ارائه آمار درست و دقیق توسط مدیران و کارشناسان اشاره کرد گفت؛* یکی از شاخصه های مهم پیشرفت در بخش تولید ارائه آمار صحیح، متقن و شفاف است تا با اطلاعات کامل چالش‌های بخش کشاورزی ارزیابی شود و رفع موانع صورت گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به موضوع اعتبارات و تملک دارایی درسرمایه اشاره کرد و گفت*:باید در جذب اعتبارات تملک دارایی تلاش کنیم و در تبصره ۱۸بالای ۶۰۰ میلیارد تومان و در تبصره ۱۶ اولین بار ۳۰۰ میلیارد برای جهاد کشاورزی لحاظ شده است.

شاهرخی به مجوز سهمیه توزیع به موقع کود شیمیایی اشاره کرد و گفت: در زمینه کود شیمیایی قرار است که مجوز به موقع برای توزیع بین کشاورزان صورت گیرد.

وی در ادامه به احداث وتوسعه صنایع تکمیلی و فراوری گیاهان دارویی اشاره کرد و گفت: یکی از زیرساخت های اصلی بخش کشاورزی احداث و پیشرفت در صنایع تکمیلی در استان است چون ظرفیت های بالقوه استان در بخش تنوع گیاهان دارویی بسیار وجود دارد که با فرآوری آن می توان به بخش اقتصاد و اشتغال استان کمک کرد.

وی درپایان به جذب سرمایه گذاران در زیربخش های کشاورزی اشاره کرد و گفت؛* مهمترین فعالیت ما باید جذب سرمایه گذاران در بخش کشاورزی باشد و ما به این باوریم بدون حمایت و جذب این سرمایه گذاران نمی‌توان به خودکفایی در بخش کشاورزی رسید.

قابل ذکر است در پایان این جلسه از تعداد ۹ کارشناس برتر طرح جهش تولید در دیمزارهای استان شاغل در مراکز خدمات تجلیل بعمل آمد.

46

منبع خبر:خبرآنلاین

به پیج اینستاگرامی «موج خبر» بپیوندید
instagram.com/moojekhabar.ir