گراتن مرغ و ماکارونی مجلسی خوشمزه

گراتن مرغ و ماکارونی مجلسی خوشمزه
شناسه خبـر : ۱۱۳۵۸ چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۰

کتاب کاله/ گراتن انواع مختلفی دارد و از غذاهایی است که برای سرو در مهمانی‌ها و مجالس مختلف مناسب است. قبلا طرز تهیه انواع مختلف از گراتن‌ها را به شما آموزش داده‌ایم امروز هم با طرز تهیه گراتن مرغ و ماکارونی که قطعا مورد پسند کودکان قرار می‌گیرد، با ما باشید.

مواد لازم برای تهیه گراتن مرغ و ماکارونی
مرغ یک عدد

پیاز یک عدد
ماکارونی رشته‌ای یک بسته
سس بشامل سه پیمانه
پنیر گودا (رنده شده) 150 گرم
کره پاستوریزه 100 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه گراتن مرغ و ماکارونی
مرحله اول

ابتدا مرغ را بشویید و بعد به همراه یک پیاز خرد شده، یک لیوان آب و مقداری نمک بپزید (آب را کشیده و تنها حدود نیم لیوان آب باقیمانده باشد).

مرحله دوم
حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد شود، سپس اسکلت آن را جدا کنید، آب باقیمانده را با سس بشامل مخلوط کرده و بگذارید کمی روی حرارت بجوشد.

مرحله سوم
قابلمه‌ای را از آبجوش، نمک و کمی روغن پر کنید، ماکارونی را در آن ریخته و بگذارید بجوشد و بپزد. سپس ماکارونی را آبکش کنید و روی آن اب سرد بگیرید.

مرحله چهارم
کف ظرف پیرکس را کمی چرب کنید و حدود یک سوم از سس بشامل را در آن بریزید و کمی پنیر روی آن بپاشید. نصفی از مایه ماکارونی را روی سس ریخته و سطح آن را صاف کنید.

مرحله پنجم
تکه‌های مرغ را روی آن بریزید و سپس با یک لایه دیگر ماکارونی روی آن را بپوشانید، سس را هم روی آن ریخته و مقداری پنیر روی آن بپاشید.

مرحله ششم
کره را به قطعات کوچک تقسیم کنید و روی گراتن بپینید. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و ظرف را کف آن قرار دهید و اجازه دهید 30 دقیقه داخل آن بماند تا کف آن کمی برشته شود.

مرحله هفتم
بعد از نیم ساعت ظرف را به بالاترین طبقه فر منقل کرده و نیم ساعت دیگر اجازه دهید تا روی آن طلایی و برشته شود. گراتن شما آماده سرو است، آن را با چند برگ جعفری و گوجه گیلاسی و مقداری آویشن تزیین کنید.

منبع خبر: آخرین خبر

شرایط تبلیغات