چزنک رغو

شناسه خبـر : ۱۹ چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۲

این غذا در بین مردم لرستان به نشانه‌ی احترام به مهمان تازه از راه رسیده آماده می‌شود.

مواد تشکیل‌دهنده‌ این غذا را از نام آن می‌توان تشخیص داد.

این غذای مناسبتی خوشمزه از چزنک (نان فطیر) و رغو (روغن حیوانی و محلی) تهیه‌ می‌شود که بعد از تهیه‌ی نان و قبل از سرد شدنش چند قاشق روغن محلی روی آن می‌ریزند.

اغلب به این ترکیب شیره‌ی انگور یا خرما یا خاک قند اضافه می‌کنند.

چزنک رغو

چزنک رغو

چزنک رغو

منبع خبر: موج خبر

ارسال نظر

7 + 1 =

نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود. نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

نظرات کاربران